Termeni si conditii

Conditii de utilizare ale site-ului www.addtoner.ro
Folosirea sau vizitarea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. IT Service & Maintenance SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina IT Service & Maintenance SRL.

Proprietatea continutului site-ului www.addtoner.ro
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand toate textele si imaginile, sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al IT Service & Maintenance SRL , cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este IT Service & Maintenance SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul IT Service & Maintenance SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate.
Orice comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. Prin completarea si trimiterea formularului de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei IT Service & Maintenance SRL, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
IT Service & Maintenance SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Servicii incluse in reincarcare cartuse

  • curatare
  • lubrifiere
  • aspirare si golire toner rezidual

AVEM CARTUSE DE LA O VARIETATE MARE DE PRODUCATORI

Drepturile asupra marcilor apartin detinatorilor de drept

AddToner - furnizor de incredere

AddToner inseamna servicii prompte, de calitate si la preturi avantajoase.
Iti punem la dispozitie cunostintele noastre pentru a te ajuta sa oferi o viata lunga imprimantei sau copiatorului tau.